Werkgevers

Uw voordelen als werkgever

Als u op zoek bent naar personeel, is Toppers4jobs Uitzendbureau de juiste partij om zaken mee te doen.
Als dienstverlener richt Toppers4jobs Uitzendbureau zich uitsluitend op uitzenden en aan uitzenden gerelateerde diensten. De voordelen spreken voor zich: effectiviteit, diversiteit en efficiëntie is de kracht van Toppers4jobs Uitzendbureau.
Ons systeem en werkwijze is helemaal gericht op het snel vervullen van uw vacatures met de juiste kandidaten. Daardoor heeft Toppers4jobs Uitzendbureau een hoge leverbetrouwbaarheid tegen een zeer concurrerende prijs. Toppers4jobs werkt niet alleen voor ondernemers, maar ook met ondernemers.

Ruime ervaring en expertise

De spirit van ondernemerschap tekent dan ook onze cultuur. We hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. ‘Zij voelen zich meer dan anderen verantwoordelijk’, aldus een grote opdrachtgever. Toppers4Jobs Uitzendbureau heeft ervaren mensen op kantoor zitten. Henk Wouters, eigenaar van Toppers4Jobs is ruim 20 jaar geleden zijn bedrijf Wouters Vleesverwerking gestart. Een dienstverlener in vakbekwaam personeel voor de vleesverwerkende industrie. Hij wordt hierbij administratief ondersteund door zijn echtgenote Nathalie. Aneta Zurek-Kuska  is verantwoordelijk voor de salarisverwerking van het personeel. Beide ondernemingen zijn uitgegroeid tot professionele bedrijven die wekelijks bijna 100 mensen aan het werk hebben. Hiermee biedt Toppers4Jobs een meerwaarde voor organisaties en hun personeel. ‘Investeren in gezonde en langdurige relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers vinden wij van groot belang’, aldus Henk & Nathalie Wouters. En dat merkt u!

NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van branche organisatie NBBU

Wij bieden u meer continuïteit en gaan net even iets verder om aan uw vraag te voldoen. Wij zijn lid van de NBBU en NEN 4400 -1 gecertificeerd. U bent dus verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Meer weten? Bel met ons voor het maken van een afspraak. We helpen u graag.