Rekrutacja

Toppers4jobs Werving & Selectie is gespecialiseerd in het samen brengen of te wel matchen van de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever.

Werving & Selectie op maat…. Niet alleen op basis van een Curriculum Vitae selecteren wij de juiste kandidaat, maar wij kijken vooral naar de mens achter het Curriculum Vitae en zijn / haar huidige competenties, ambities en karakter. Onze ervaring is dat een kandidaat moet passen binnen de bedrijfscultuur, aansluiting heeft als mens met zijn/haar werkomgeving en collega’s. Wij bemiddelen professionals in verschillende branche op MBO, HBO en Universitair niveau.

Een afgerond diploma is niet altijd noodzakelijk, het werk- en denkniveau en de werkervaring is veel meer doorslaggevend en natuurlijk het mens-mens aspect. Wij zijn zeker van onze zaak, maar weten ook dat u als opdrachtgever een bepaalde garantie wil. Daarom kunnen wij u een zeer aantrekkelijke garantie regeling aanbieden.

Rekrutacja w firmie Toppers4Jobs polega na wlasciwym doborze pracownikow do istniejacej oferty. Zwykle jest przeprowadzana na zyczenie klienta, i szukamy wtedy….